ΠΡΟΦΙΛ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..

Σε όλους μας έχει συμβεί, σε μία έντονη ημέρα, να ξεχάσουμε τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου μας. Και αυτό είναι αλήθεια ότι μπορεί να μας χαλάσει την ημέρα.
Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εκείνη την στιγμή είναι να διατηρήσουμε την ηρεμία μας γιατί διαφορετικά μπορεί να κάνουμε ζημιά στην πόρτα που θα θέλαμε να μπορούμε να ανοίξουμε. Πριν δοκιμάσετε κάτι μόνοι σας που ίσως καταστρέψει την κλειδαριά της πόρτας καλέστε μας.
 
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κλειδιού και της ασφάλειας από το 1972 μέχρι και σήμερα. Η 40 ετη πείρα μας στο χώρο έκανε πολύ εύκολη την προσαρμογή μας στην τοπική αγορά.
 
Διαθέτουμε εξειδικευμένες αδιάρρηκτες κλειδαριές, κλειδαριές υψηλής ποιότητας, αφαλούς ασφαλείας, omega, κλειδαριές κυλίνδρου (αφαλού) καθώς επίσης και όλων των ειδών τις κλειδαριές, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, πόρτες ασφαλείας, τηλεκοντρόλ, ρολά, κ.α. Κατασκευάζουμε συστήματα master key για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πλοία κ.τ.λ. Πάνω απ΄ όλα όμως προσφέρουμε άμεση και εχέμυθη εξυπηρέτηση. Και αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο και εφτά ημέρες την εβδομάδα δίπλα στον πελάτη, έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουμε.
 
Το επαγγελματικό προσωπικό μας είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις γνώσεις για να μπορούν να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.Ανήκουμε στο σωματείο αναγνωρισμένων κλειθροποιών και στο πανευρωπαϊκό European Locksmith Federation.
 
Δεν επαναπαυόμαστε όμως. Συνεχώς εξελισσόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες για καινούρια συστήματα ασφαλείας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Την δική σας βαθμολόγηση - κριτική την λαμβάνουμε σοβάρα υπόψη

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας καλύπτουμε ολόκληρο το λεκανοπέδιο αττικής σε ελάχιστο χρονικό διάστημα